Direct marketing

Direct marketing

C marketing Direct marketingHar jeres udsendelser personlige budskaber så de ikke havner i papirkurven? Direct marketing er et effektivt middel til ikke bare at få både nuværende og potentielle kunder i tale, men også til indsamling af kvalitativ respons og nyttig viden om kunderne. Direct mail er meget mere end papirbaserede udsendelser med muligheder som database- og dialogmarkedsføring, e-nyhedsbreve m.m.

Direct marketing kan være effektiv, hvis du vil skaffe emner og skabe salg, fastholde kunder og øge loyalitet eller øge kendskab og forbedre firmaets image.

Med direct marketing kan du søge specifik respons på individuel basis. Direct marketing er særlig attraktiv for små virksomheder. Der er flere fordele:

  • Du kan anvende dine begrænsede ressourcer, der hvor chancerne er størst for effekt
  • Du kan måle effekten præcist ved at analysere responsen
  • Test og juster din indsats. Tag et udsnit af din målgruppe og afprøv, hvad der giver den bedste respons, inden du skyder hele kampagnen af

Hvis du har en eller flere af følgende målsætninger, er der stor chance for, at direct marketing kan understøtte den

Vi udarbejder alt fra traditionelle salgs- og nyhedsbreve til mere nytænkende og overraskende kommunikation, som passer til den verden, dine kunder befinder dig i. Vi tilbyder erfaren hjælp til segmenteret og målrettet direct marketing.

Ring på 51 59 12 05 eller kontakt os her, og lad os tage en snak om, hvordan du får bedre afkast på dine kampagner.