Marketing Management

Få marketingspecialister til at rådgive, planlægge og eksekvere din marketingaktiviteter, så din virksomhed får fuld valuta ud af marketingbudgettet.

Overlad styringen til eksperter

Vi arbejder med marketing hver dag året rundt.  Vi hjælper dig med at skabe overblikket over markedsføringsmulighederne for din virksomhed. Vi kan tage os af planlægningen fra start til slut – lige fra projektledelse, produktionsstyring og opfølgning på marketingaktiviteterne. Og gerne i tæt samarbejde med dine interne marketingmedarbejdere, sælgere, produktchefer m.v. Solid og gennemarbejdet planlægning af marketingindsatsen er nøglen til større synlighed, bedre forudsætninger for at skabe et salg og opnå et øget afkast på bundlinjen.

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med C marketing, da jeg var tilknyttet Novenco som ekstern konsulent. Jeg fik blandt andet hjælp til udvikling og implementering af salgs- og marketingkampagner. C marketing har altid været garant for god sparring, høj kvalitet i eksekveringen og i det hele taget er oplever jeg et meget service- og resultatorienteret setup.​
Stig Tiedemann
Senior Vice President, Fire Services Europe at Falck

Fokuser på kerneopgaverne

Når vi i fællesskab har afstemt forventninger og ambitionsniveau på indsatsen, tager vi ejerskab på opgaven og sørger for at styrer den i mål fra start til slut. Vi arbejder meget selvstændigt, så du skal bruge et minimum af tid i processen. Vi sørger altid for at der ikke kommer ubehagelige overraskelser på bagkant.

Undgå dumme fejlbeslutninger

Med vores mange års erfaring er vi dygtige til projektstyring. Vi er altid på forkant i forhold til de udfordringer som man ind imellem støder på. Når marketingprojektet er grundigt planlagt, undgår du dyre fejlbeslutninger og hurtige panikløsninger. Dermed får du det bedste ud af dine marketingkroner.

Ring på 51 59 12 05 og få en snak omkring, hvordan vi kan hjælpe dig med at nå dine mål.

Scroll to top