Google Ads

Vores Google Ads specialister leverer kvalitet og booster din forretning

Fokuser på dine kerneopgaver

Overlad styringen til eksperter

Google ads

Kom i toppen af Google

Er din virksomhed repræsenteret på første side på Google? Rammer jeres Ads annoncer jeres målgruppe? Kun 5% går videre til side 2, når de søger på Google. Derfor er det vigtigt at være repræsenteret på første side i Google-søgeresultatet.

Som professionel rådgiver sørger vi for at dine Google annonce kampagner overholder alle gældende retningslinjer og løbende bliver optimeret, så du opnår de helt rigtige klik og henvendelser – til de bedste klikpriser.

Vi måler på dine KPI'er

Vores Google Ads specialister laver certificeret opsætning og administrerer dine Ads konti. Hos os får du ikke bare en automatisk Google rapport tilsendt. Vi udarbejder sammen med dig hvilke relevante konverteringer vi skal måle på, og manuelt sætter det forståeligt op. Du vil kunne følge processen for optimeringen i din rapportering fra måned til måned, og du vil mærke hvordan vi optimerer løbende så dine klik´s bliver både billigere og mere relevante. Få det optimale afkast ud af dine Ads-kampagner.

google

Planlægning betaler sig

Ny forretning med Google Ads

Hvis kampagnen er sat rigtigt op, er Google Ads en effektiv vej til at få nye kunder. I modsætning til traditionel markedsføring og offline annoncering, er annoncering med Google Ads en langt billigere, nemmere og mere effektiv måde at tiltrække kunder på. Med Google Ads-annoncering kan du:

  • Tiltrække og styre trafik til din hjemmeside gennem de søgeord, du ved, at din målgruppe søger på
  • Målrette din markedsføring og måle resultatet af din indsats – her og nu. Vi måler og analyserer på den trafik vi skaber via Google Ads og sørger for at optimere annoncerne løbende samt effektivisere resultaterne
  • Du bestemmer selv hvor meget du vil bruge på annonceringen pr. måned. Vi sørger for at holde styr på budgettet og få optimeret det løbende.
  • Opsætte kampagnen geografisk, så din Ads-annonce kun bliver vist i et bestemt område (lande, byer, lokalområder)
  • Vi udarbejder en rapport – typisk på månedsbasis – hvor du kan følge udviklingen på vores kampagne. Her vil vi komme med forslag til justeringer og forbedringer af kampagnen og byde ind med sparring og rådgivning, så din forretningen gavnes bedst mulig.