Google Ads

Vores Google Ads specialister sparker røv…

Er din virksomhed repræsenteret på første side på Google? Rammer jeres AdWords annoncer jeres målgruppe? Kun 5% går videre til side 2, når de søger på Google. Derfor er det vigtigt at være repræsenteret på første i Google-søgeresultatet.

Som professionel rådgiver søger vi for at dine Google AdWords annoncer overholder alle gældende retningslinjer og bliver optimeret, så du opnår de rigtige klik og henvendelser til det laveste budget.

Hvis kampagnen er sat rigtigt op, er Google Ads en effektiv vej til at få nye kunder. I modsætning til traditionel markedsføring og offline annoncering, er annoncering med Google Ads en langt billigere, nemmere og mere effektiv måde at tiltrække kunder på. Med Google Ads-annoncering kan du:

  • Tiltrække og styre trafik til din hjemmeside gennem de søgeord, du ved, at din målgruppe søger på
  • Målrette din markedsføring og måle resultatet af din indsats – her og nu. Vi måler og analyserer på den trafik vi skaber via Google Ads og sørger for at optimere annoncerne løbende samt effektivisere resultaterne
  • Du bestemmer selv hvor meget du vil bruge på annonceringen pr. måned. Vi sørger for at holde styr på budgettet og få optimeret det løbende.
  • Opsætte kampagnen geografisk, så din Ads-annonce kun bliver vist i et bestemt område (lande, byer, lokalområder)
  • Vi udarbejder en rapport – typisk på månedsbasis – hvor du kan følge udviklingen på vores kampagne. Her vil vi komme med forslag til justeringer og forbedringer af kampagnen og byde ind med sparring og rådgivning, så din forretningen gavnes bedst mulig.

Vores Google Ads specialister laver certificeret opsætning og administrerer dine Ads konti. Få det optimale afkast ud af dine Ads-kampagner. Ring på 51 59 12 05 eller kontakt os her og hør hvordan vi arbejder med Google Ads.

Scroll to top