Rigtig mange virksomheder kan se fordelene ved et netværksbureau…

Som kunde hos C marketing vil vi hjælpe dig til at få optimeret og synliggjort din marketingindsats, så du når dine nuværende og potentielle kunder med de rigtige salgs- og marketingaktiviteter og sælgende budskaber.

Et samarbejde med C marketing vil give dig en fleksible og troværdig samarbejdspartner, som leverer høj kvalitet med udgangspunkt i den forventningsafstemning , vi sammen bliver enige om. Vi leverer altid til tiden og til den aftalte pris.

Med mere end 20 års erfaring fra branchen har C marketing opdyrket et stort netværk af kompetente fagfolk. Vi åbner døren til en verden af freelancere og små bureauer – indenlands og udenlands. Disse er dedikerede specialister på hvert sit felt. Vi er ikke underlagt at skulle bruge den samme grafiker, tekstforfatter, webdesigner, fotograf osv. fra gang til gang. Det giver store fordele i forhold til at skrue på fleksibilitet, kvalitet og pris. Vi går ud og sætter det helt rigtige hold til netop din opgave inden for de rammer, vi har aftalt. Troværdighed, kvalitet, leverancer til tiden og til den aftale pris – det får du som kunde hos os. Ring og få en uforpligtende snak på 51 59 12 05 eller send en mail til cb@cmarketing.dk

Udpluk af kunder hos C marketing

Vi har erfaring med at markedsføre kunder inden for brancher som Elektronik, Bygge & Anlæg, Transport & Logistik, IT, Jern & Metal, VVS, Industri og Automation, Fødevarer, Skadedyrsbekæmpelse, Finans, Detail m.fl.
Scroll to top