Netværksbureau inden for marketing

Få adgang til 50 marketingspecialister - betal kun for 1

Vi sammensætter det team som passer bedst til din opgave og dit budget. Vi hjælper med både online og offline marketingopgaver og giver dig synlige resultater for dine marketingkroner.

Outsource hele eller dele af din markedsføring

Fordelene ved et netværksbureau er mange

 

Vi åbner døren til en verden kompetente freelancere med hver deres specialist kompetencer. Vi kan derfor sammensætte et team, der passer præcis til din opgave. Vi kan skrue på manpower, kvalitet, pris. Troværdighed, kvalitet, leverancer til tiden og til den aftale pris – det får du som kunde hos os. Ring og få en uforpligtende snak på 51 59 12 05.

Fokuser på dine kerneopgaver

Overlad styringen til eksperter

CLAUS22

Se afkastet på bundlinjen

Med mere end 20 års erfaring fra branchen har C marketing opdyrket et stort netværk af kompetente fagfolk. Vi åbner døren til en verden af freelancere og små bureauer – indenlands og udenlands. Disse er dedikerede specialister på hvert sit felt. Vi er ikke underlagt at skulle bruge den samme grafiker, tekstforfatter, webdesigner, fotograf osv. fra gang til gang. Det giver store fordele i forhold til at skrue på fleksibilitet, kvalitet og pris. Vi går ud og sætter det helt rigtige hold til netop din opgave inden for de rammer, vi har aftalt.

Troværdighed, kvalitet, leverancer til tiden og til den aftale pris – det får du som kunde hos os.

Få optimeret dit marketingbudget

Har du styr på marketingkronerne? Og hvordan du får mest for pengene og rammer din målgruppe bedst?

Vi hjælper dig med overblikket over markedsføringen. Lige fra planlægning fra start til slut – til projektledelse, produktionsstyring og opfølgning på marketingaktiviteterne. Solid og gennemarbejdet planlægning af marketingindsatsen er nøglen til at øge afkastet på bundlinjen. Når marketing er omhyggelig planlagt, undgår du dyre fejlbeslutninger og hurtige panikløsninger og får dermed mest muligt ud af dine marketingkroner.

Referencer

Hvad siger kunderne?

Se et udpluk af vores kunder

Vi har erfaring med at markedsføre kunder inden for brancher som Elektronik, Bygge & Anlæg, Transport & Logistik, IT, Jern & Metal, VVS, Industri og Automation, Fødevarer, Finans, Detail, Skadedyrsbekæmpelse m.fl.

Trænger din markedsføring til et boost?

Skriv til os, hvis vi skal tage en uforpligtende snak