Grafisk design

Få en visual kommunikation der afspejler din virksomhed

Grafisk design eller det grafiske udtryk er afgørende for en virksomheds image og troværdighed. Og et uheldigt grafisk design/udtryk kan sende de forkerte signaler til dine kunder.

Vi hjælper med at visualisere dine budskaber, og gøre dine strategier synlige i den trykte kommunikation, eller med grafisk design på nettet – Så du får det helt rigtige udtryk og sammenhæng i din kommunikation.

Uanset om du har behov for et nyt visitkort eller have udviklet en helt ny visuel identitet – så leverer vi varen, med dit budskab I fokus! Vi forventningsafstemmer først, og dernæst kommer vi med bud på hvordan netop din opgave bør løses. Vi udarbejder alt lige fra brevlinjer til komplette grafiske løsninger med grafisk udtryk, valg af den rette fotograf til formålet, brochurer, kataloger og webdesign mm.

Vi er passioneret og engageret med alle typer opgaver – store som små.

Tryksager

C marketing er et full service marketingbureau. Det betyder eksempelvis, at vi kan forestå kontakten ud til trykkerierne og andre grafiske leverandører. Vi har efterhånden udarbejdet et omfattende antal tryksags løsninger. Alt fra visitkort, annoncer, brevpapir, profilbrochurer, kataloger, bøger, messestande, flag, bannere, skilte mv.

Webdesign

Webdesign er et stort område hos os. Vi udvikler brugervenlige og gennemtænkte websites og webshops med flot og unikt design. Vi udvikler vore websites i WordPress, Umbraco, Magento, SiteCore CMS. Desuden tilbyder vi SEO-arbejde (søgemaskineoptimering), opsætning af Googles produkter samt samspil med de sociale medier, sådan at den besøgende får en god og professionel oplevelse når de søger vores kunder op.

Ring på 51 59 12 05 og hør hvordan vi kan hjælpe med at få strømlinet og videreudviklet dit grafiske design.

Scroll to top