Grafisk design

Få en visuel identiet der afspejler dine værdier og strategi

Hvorfor visuel kommunikation?

Grafisk design eller det grafiske udtryk er afgørende for en virksomheds image og troværdighed. Og et uheldigt grafisk design/udtryk kan sende de forkerte signaler til dine kunder. Vi hjælper med:

  • Visualisering af dine kernebudskaber
  • Synliggøre visionen og strategien i den trykt og digitale kommunikation

Uanset om du har behov for et nyt visitkort eller have udviklet en helt ny visuel identitet – så leverer vi varen, med dit budskab i fokus! Vi forventningsafstemmer først, dernæst kommer vi med bud på hvordan netop din grafiske opgave bør løses. Vi udarbejder alt lige fra komplette grafiske løsninger, designguides med farver, fonte, fotos ol., til brochurer, kataloger og alt webdesign mm.

I had the pleasure to work with C marketing during 3 years in my positon as Sales Manager at Gertsen & Olufsen A/S. C marketing is a very skilled and innovative partner, creating solutions for improving sales and company image. I highly recommend C marketing.
Svend Erik Casparij
Sales Manager, Gertsen & Olufsen A/S

Printløsninger

C marketing er et full service marketingbureau. Det betyder, at vi kan forestå kontakten ud til trykkerierne og andre grafiske leverandører. Vi har udarbejdet et omfattende antal tryksags løsninger. Alt fra visitkort, annoncer, brevpapir, profilbrochurer, kataloger, bøger, messestande, flag, bannere, skilte mv.

 

Digital design

Vi er stærke på digitale designløsninger. Webdesignet har altid fokus på gennemtænkt design, der gør det nemt og overskueligt for brugeren at navigere på websiden. Vi sørger for du får et elegant og brugervenligt design, og vi udvikler gerne specielle features som du måtte ønske. Alle integrationer skal kunne vises pænt på alle mobile enheder, og vi holde det pæne grafiske udtryk på alle platforme. Herudover laver vi mange bannerannoncer (HTML5 og GIF)  er et stort område hos os. Vi udvikler brugervenlige og gennemtænkte websites og webshops med flot og unikt design. Vi udvikler vore websites i WordPress, Umbraco og Magento. 

Ring på 51 59 12 05 og hør hvordan vi kan hjælpe med at få strømlinet og videreudviklet dit grafiske design

Scroll to top