Grafisk design

Få en visuel identiet der afspejler dine værdier og strategi

Fokuser på dine kerneopgaver

Hvorfor få en visuel identiet

Afspejler jeres visuelle udtryk virksomhedens profil?

Grafisk design eller det grafiske udtryk er afgørende for en virksomheds image og troværdighed. Og et uheldigt grafisk design/udtryk kan sende de forkerte signaler til dine kunder. Vi hjælper med:

  • Visualisering af dine kernebudskaber
  • Synliggøre visionen og strategien i den trykt og digitale kommunikation

Uanset om du har behov for et nyt visitkort eller have udviklet en helt ny visuel identitet – så leverer vi varen, med dit budskab i fokus! Vi forventningsafstemmer først, dernæst kommer vi med bud på hvordan netop din grafiske opgave bør løses. Vi udarbejder alt lige fra komplette grafiske løsninger, designguides med farver, fonte, fotos ol., til brochurer, kataloger og alt webdesign mm.

photo-1432888498266-38ffec3eaf0a

Digital design eller Print?

Digital design eller Printløsninger?

Vi er stærke på digitale designløsninger. Webdesignet har altid fokus på gennemtænkt design, der gør det nemt og overskueligt for brugeren at navigere på websiden. Vi sørger for du får et elegant og brugervenligt design, og vi udvikler gerne specielle features som du måtte ønske. Alle integrationer skal kunne vises pænt på alle mobile enheder, og vi holde det pæne grafiske udtryk på alle platforme. Herudover laver vi mange bannerannoncer (HTML5 og GIF)  er et stort område hos os. Vi udvikler brugervenlige og gennemtænkte websites og webshops med flot og unikt design. Vi udvikler vore websites i WordPress, Umbraco og Magento. 

Hvis du har brug for en print brochure eller visitkort hjælper vi også med det.

Ring på 51 59 12 05 og hør hvordan vi kan hjælpe med at få strømlinet og videreudviklet dit grafiske design