Om os

Betal for 1 og få adgang til et helt team

Få et team som passer lige til dig

C marketing er et full-service netværksbureau med speciale i marketing. Vi samarbejder med virksomheder, der ønsker effektfuld markedsføring på alle niveauer. Fungerer som din fleksible, eksterne marketingafdeling og udfører både enkeltprojekter og løbende opgaver.

Vi stiller med præcis det hold, du har brug for og indgår i tætte teams med dine interne marketingmedarbejdere, sælgere og produktchefer. Vi træder til i perioder med spidsbelastninger og byder ind med ekspertviden fra mere end 50 specialister. C marketing tilbyder marketing kompetence inden for online og offline aktiviteter.

I have used C marketing to various marketing tasks. The company is a reliable, service minded marketing partner with an eagle eye for detail and the ability to implement the latest in the market.
Jacob Kølle Christensen
CEO at Parata A/S

Vi kan fodre svin med specialister

Vi har et veludbygget netværk af specialister inden for alle kendte marketingdiscipliner – både i ind- og udland. Eksempelvis:

  • Copywriters – som skriver alle typer tekster. Både tekniske, reklame, salgstekster og webtekster
  • Journalister – der hjælper med vinkling, udarbejde cases, pressemeddelelser, artikler herunder inkl. indsalg til redaktionerne
  • Fotografer/video/animation – packshots, on location, dronefilm/fotos, animation, video redigering
  • AD, grafiker og DTP’er –  der laver alt i grafiske produktioner fra brochurer, kataloger, løsblade, magasiner, udstillinger mv.
  • Webudviklere, webdesignere til WordPress, Umbraco, Magento, Drupal mv.
  • Digitale eksperter inden for Google Adwords, SEO, Sociale Medier, bannerproduktion herunder rådgivning samt praktisk håndtering
  • Online strategirådgivere, projektledere og marketingkoordinatorer
  • Projektledere som håndtere opgaverne og sørger for at vi når i mål indenfor aftalte tid og budget

Få et servicetjek af din marketing

Har du behov for sparring omkring hele eller dele af dit nuværende marketing-setup? Har du en konkret problemstilling? Så er du velkommen til at kontakte os på 51 59 12 05 for en uforpligtende snak.

C marketing – 360° marketing!

Scroll to top