Video, animation & foto

Vis din virksomhed eller produkt med video eller animation…

Video og videomarkedsføring er et kommunikationsværktøj, som vinder frem og vil blive aktuelt for de fleste virksomheder i de kommende år. I USA anvender 73% af alle virksomheder videomarkedsføring. Du bliver husket langt bedre ved brug af video, hvor for eksempel meget komplekse produkter kan omsættes til let forståelige 3D-produktanimationer.

Et billede siger mere end 1.000 ord. Og i dag forventer den besøgende på din hjemmeside, at der hurtigt skabes et overblik over, hvad du har på hylderne – og hvordan det kan bruges af kunden.

Fordelene ved at anvende video er bl.a.

Nå ud til et stort publikum – YouTube har i dag 1,8 mia. seere og har i dag overhalet Google som den mest anvendte
søgemaskine for unge under 25%. Du har med andre ord din egne gratis TV kanal og et stort publikum.

Video skaber tillid og troværdighed – Hvis du kan se og høre en person, får du nemlig hurtigt en fornemmelse af, hvordan de er. Og har du set et produkt i brug opstår der tillid til, at det virker.

Video øger trafikken på din webside (SEO) – Indlejrer du din YouTube-video på din hjemmeside, skaber du indgående links til Google, der favoriserer hjemmesider med indgående links ved at give dem en højere placering i søgefeltet. 70 % af de højest placerede hjemmesider har da også mindst én video. Video øger med andre ord besøgstallet, hvilket du efterfølgende vil kunne aflæse i din web-statistik.

Video er god til deling – Døjer du med at skabe indhold som din målgruppe gider dele på Facebook er video effektivt. På Facebook deles en statusopdatering med video 15 gange så ofte som et tekstbudskab. Du får med andre ord effektiv brugerdrevet markedsføring. Og det er ikke kun på de sociale medier, at video skaber viral markedsføring. Fx åbnes digitale nyhedsbreve med ordet “video” i emnefeltet 8 gange så ofte som et traditionelt nyhedsbrev og det videresendes 9 gange så ofte.

Video er billig markedsføring – Større serverer og billigere kameraudstyr har gjort video til noget alle har råd til.

Vi hjælper med…

 • Håndtegnet unikke tegninger
 • Ideer og kreative inputs
 • Storyboard og manuskript
 • Udvikling af grafik
 • Animation
 • Speak
 • Indspilning af lyd/musik
 • Redigering
 • Du får en preroll reklame med af din film
 • Upload af video til Youtube, Vimeo eller tilsvarende tjeneste hvis det ønskes
 • (Vi kan tilbyde opsætning af din preroll video annonce hvis det ønskes)

Pris afhænger af længde, vi kan tilbyde en fast pris efter en kort indsigt i dine behov.

Hvis du har brug for inspiration til idé, indhold og opbygning af animationsvideoer til din markedsføring – enten på din hjemmeside eller sociale medier som Facebook, LinkedIn eller YouTube – så ring på 51 59 12 05 eller kontakt os her.

Få hjælp til din næste video eller animation - se eksempler her

Scroll to top