Officepakken – PowerPoint, Word, Excel

Office pakken – PowerPoint, Word, Excel

C marketing WordDriller makroerne i Excel? Og ved du, at Word også kan bruges til at lave flotte grafiske produktioner?

PowerPoint, Word og Excel er programmerne, mange elsker at hade. Hos C marketing er vi vilde med Office pakken. Vi kan hjælpe dig med at løfte dine PowerPoint-præsentationer op på et helt nyt niveau eller lave foldere, nyhedsbreve, invitationer m.v. i Word, som både er fleksible at arbejde videre med og lave rettelser i.

En flot og professionel præsentation har en god stop op effekt, kan være med til at skabe tillid og sende de rigtige signaler i forhold til at få lukket et salg. En sjusket præsentation har den modsatte effekt.

Fang opmærksomheden med din præsentation

En flot firmapræsentation i receptionen eller på messen har en god stop op effekt. Eller salgspræsentation overfor en ny potentiel kunde, kan være prikken over i’et i forhold til at få lukket en aftale. Med PowerPoint kan du kombinere grafik, tekst, billeder og lyd med få museklik og skabe flotte og effektfulde præsentationer, der fanger opmærksomheden. Vi kan hjælpe med at strømline dine præsentationer, så de opnår præcis de signaler du gerne vil sende.

C marketing har hjulpet flere kunder med præsentationer herunder:

  • Idé og udvikling af PowerPoint master
  • Sparring og koordinering omkring indhold, budskaber mv.
  • Udarbejdelse af salgspræsentationer, virksomhedspræsentationer, interne præsentationer, animerede præsentationer mv.
  • Idé og udarbejdelse af indhold herunder tekst, fotos, video mv.
 Få lavet Word, Excel eller PDF templates til breve, tilbud, formularer mv.

Nogle gange er det bare for besværligt at bruge grafiske programmer til opsætning af dokumenter, som hele tiden skal justeres til. Har du eksempelvis tilbuds materiale, skemaer, formularer, små invitationsoplag mv. som du gerne vil have til at se lækkert ud eller strømline ud fra firmaets designlinje, så kan vi hjælpe med at udforme materialet.

Ring på 51 59 12 05 eller kontakt os her, og bliv inspireret til hvilke nye muligheder Officepakken giver dig.